Skip to content

EthSI, Assegurances Ètiques i Solidàries

Inici arrow El segell EthSI
El segell EthSI
Presentació del segell Ethsi PDF Imprimir Correu

Assegurança Ètica i Solidària L'EthSI és un distintiu que mostra una garantia de la qualitat de la gestió de les empreses certificades.

Té en compte els aspectes relacionats amb un comportament ètic de la organització: la responsabilitat social, la inversió socialment responsable, i altres paràmetres: mutualisme, transparència, vinculació a l’economia social etc.

Es tracta de certificar l’adopció d’aquests criteris, de manera que es doni transparència al mercat de les assegurances. Així es vol facilitar als usuaris una eina per escollir el producte que més s’ajusti als seus valors en funció d’uns paràmetres objectius. 

 
Criteris del segell PDF Imprimir Correu

El segell certifica productes asseguradors a través d’una sèrie de paràmetres: foment de la sostenibilitat social, ambiental i transparència.

Aquests productes són presentats per companyies asseguradores que han d’estar registrades a l’observatori. Aquest registre es fa a partir d’una avaluació de diferents criteris sobre la dimensió ètica i solidària de l’organització.

La comercialització del producte s’ha de realitzar també a través de gestors (corredors, corredories, brokers), registrats i avaluats per l’observatori sota aquests criteris.

Llegir-ho tot...
 
Comitè avaluador independent PDF Imprimir Correu

La certificació de l’EthSI per als productes, i el registre per a les companyies asseguradores i per als gestors el realitzarà a través d’un comitè avaluador, format per les següents persones:

Llegir-ho tot...
 
Procés de certificació PDF Imprimir Correu

Esquema sobre el funcionament de la certificació del producte.

Esquema sobre el funcionament de certificació del producte

 
© EthSI, Ethical and solidarity-based insurance és una marca europea registrada propietat de FETS.
Joomla! és un programari lliure sota llicència GNU/GPL. Web desenvolupat per Clic Traç