Memòria 2022 del Segell EthSI

Los datos presentados por el Observatorio de las Finanzas Éticas muestran que el sector asegurador ético gestiona cerca de 4,7 millones de pólizas con un volumen de primas representando un 2,5% del total del sector en España.

Fets

Publiquem una nova memòria del Segell EthSI, el segell de les assegurances ètiques. En aquesta es repassa la feina feta durant el 2022 per donar a conèixer i ampliar aquesta certificació europea que acredita les bones pràctiques socials i ambientals al sector assegurador.

En un any marcat encara per les conseqüències de la pandèmia del còvid i per l’escalada bèl·lica iniciada amb la invasió russa d’Ucraïna, aquest document en destaca dues idees. D’una banda, la importància de comptar amb mecanismes de solidaritat i suport mutu davant de riscos creixents en una situació d’incertesa global. El segon, que no tenen cap sentit que aquests mecanismes s’integrin en el sistema que precisament provoca aquesta incertesa, sinó que han de deixar d’alimentar-la, apostant per altres prioritats i objectius a l’hora de marcar els seus objectius i funcionament: les pròpies de l’Economia Social i Solidària i del Sistema de Finances Ètiques.

A la memòria 2022 trobareu alguns dels fets més rellevants, les principals dades i el llistat d’entitats certificades a final d’any.

Comparte esta noticia en tus redes sociales