Obertes les inscripcions per al II Fòrum Internacional de les Assegurances Ètiques.

El proper dijous 7 de novembre, el Hub Social de Barcelona acollirà la segona edició del Fòrum Internacional de les Assegurances Ètiques. A l’esdeveniment es donaran cita professionals i companyies del sector assegurador interessades a conèixer experiències i propostes que traslladen els principis de les finances ètiques i solidàries al món de l’assegurança. Després de l’èxit de la primera edició, el nou Fòrum constata la bona forma de les assegurances ètiques, que garanteixen el compromís amb les persones i el planeta tant en el funcionament com en les inversions. 

 

A més de fer la inscripció, la pàgina web ens permet conèixer també el programa provisional de la jornada. Mancant algunes confirmacions, destaca la conferència inaugural per part de la Càtedra Internacional de Finances Sostenibles de la UPF i la participació de xarxes internacionals com AMICE (Associació de mútues i cooperatives d’assegurances a Europa), FEBEA (Federació Europea de Bancs i Financers Ètics i Alternatius) i l’italià Consorci d’Assegurances de Solidaritat Ètica.


L’esdeveniment està organitzat pel Observatori de les Finances Ètiques, impulsor del Segell EthSI, un segell d’àmbit europeu que des de l’any 2009 valora la qualitat en la gestió que fan mútues, mutualitats de previsió social, companyies d’assegurances i mediadors, avaluant-ne el comportament dins de l’organització en relació amb la societat així com en els productes que ofereixen .

Comparteix aquesta noticia a les teves xarxes socials