Entitats amb valors, entitats compromeses

L’Observatori de les Finances Ètiques (FETS) distingeix totes aquelles companyies asseguradores, corredories d’assegurances i gestors que promouen els valors del segell EthSI, identificats segons el grau en què els compleixen.
logo-arc¦º
Corredoria que aposta per la gestió integral d’assegurances per a particulars, empreses i organitzacions, incorporant els valors del mutualisme, l’equitat i la transparència en la seva oferta de productes.
Corredoria d’assegurances especialitzada en associacions, ONG’s, empresa social i voluntariat. El nostre compromís és ajudar-te a contractar la pòlissa que més s’ajusti a les teves necessitats i oferir-te el millor servei post-venda. A més, amb la teva assegurança donem suport a iniciatives que contribueixen a millorar el món on vivim.

Seguros Lagun Aro és una companyia asseguradora que pertany al Grupo Laboral Kutxa i està integrada dins el Grupo Mondragón. Seguros Lagun Aro ofereix i gestiona serveis per a persones, empreses i institucions des dels valors de la proximitat, transparència i compromís.

Mussap és una mútua d’assegurances catalana amb més de 90 anys de trajectòria. Arrelada al territori ofereix un ampli ventall de productes asseguradors per a particulars i empreses, amb un tracte proper i personal.

Mútuacat és una mútua de salut sense ànim de lucre que reverteix tots els beneficis en la millora dels serveis que ofereix als mutualistes i en projectes solidaris a Catalunya.

Mutua Levante és una entitat d’assegurances fundada en 1933. Durant tot aquest temps el seu objectiu ha sigut prestar un servei adequat a les necessitats dels seus mutualistes. La dedicació al client, juntament amb una innovació constant en la gestió i productes, l’han portada a convertir-se en una de les entitats asseguradores espanyoles més solvents.

Mutualitat que treballa per ser una alternativa a l’assegurança tradicional, posant les assegurances al servei de les persones amb l’objectiu d’aconseguir una societat més amable i solidària.

Reale Seguros és una companyia asseguradora de referencia al mercat espanyol on hi és des de 1898. Pertany a Reale Group, on la seva matriu Reale Mutua Assicurazioni, gairebé arriba a dos segles d’història sent la mutualitat asseguradora italiana més gran.

Seryes és una corredoria que neix d’un grup de cooperatives de treball associat per donar servei a les entitats de l’economia social, amb vocació d’aportar una gestió ètica i transparent al mercat assegurador.

Social Partners Corredoria està especialitzada en les assegurances per a les entitats socials. Social Partners, va néixer amb la visió d’esdevenir una corredoria social, recuperant els valors essencials de les relacions humanes com a base de la seva diferenciació.

Atlantis
Aquesta marca està en un procés avançat de compra per part d’un grup assegurador no certificat.
Agrupació
Aquesta marca està en un procés avançat de compra per part d’un grup assegurador no certificat.