Entitats amb valors, entitats compromeses

L’Observatori de les Finances Ètiques (FETS) distingeix totes aquelles companyies asseguradores, corredories d’assegurances i gestors que promouen els valors del segell EthSI, identificats segons el grau en què els compleixen.
logo-arc¦º
Corredoria que aposta per la gestió integral d’assegurances per a particulars, empreses i organitzacions, incorporant els valors del mutualisme, l’equitat i la transparència en la seva oferta de productes.
Corredoria d’assegurances especialitzada en associacions, ONG’s, empresa social i voluntariat. El nostre compromís és ajudar-te a contractar la pòlissa que més s’ajusti a les teves necessitats i oferir-te el millor servei post-venda. A més, amb la teva assegurança donem suport a iniciatives que contribueixen a millorar el món on vivim.

Seguros Lagun Aro és una companyia asseguradora que pertany al Grupo Laboral Kutxa i està integrada dins el Grupo Mondragón. Seguros Lagun Aro ofereix i gestiona serveis per a persones, empreses i institucions des dels valors de la proximitat, transparència i compromís.

Mussap és una mútua d’assegurances catalana amb més de 90 anys de trajectòria. Arrelada al territori ofereix un ampli ventall de productes asseguradors per a particulars i empreses, amb un tracte proper i personal.

Mútuacat és una mútua de salut sense ànim de lucre que reverteix tots els beneficis en la millora dels serveis que ofereix als mutualistes i en projectes solidaris a Catalunya.

Mutua Levante és una entitat d’assegurances fundada en 1933. Durant tot aquest temps el seu objectiu ha sigut prestar un servei adequat a les necessitats dels seus mutualistes. La dedicació al client, juntament amb una innovació constant en la gestió i productes, l’han portada a convertir-se en una de les entitats asseguradores espanyoles més solvents.

Mutualitat que treballa per ser una alternativa a l’assegurança tradicional, posant les assegurances al servei de les persones amb l’objectiu d’aconseguir una societat més amable i solidària.

Reale Seguros és una companyia asseguradora de referencia al mercat espanyol on hi és des de 1898. Pertany a Reale Group, on la seva matriu Reale Mutua Assicurazioni, gairebé arriba a dos segles d’història sent la mutualitat asseguradora italiana més gran.

Seryes és una corredoria que neix d’un grup de cooperatives de treball associat per donar servei a les entitats de l’economia social, amb vocació d’aportar una gestió ètica i transparent al mercat assegurador.

Social Partners Corredoria està especialitzada en les assegurances per a les entitats socials. Social Partners, va néixer amb la visió d’esdevenir una corredoria social, recuperant els valors essencials de les relacions humanes com a base de la seva diferenciació.