Entitats amb valors, entitats compromeses

L’Observatori de les Finances Ètiques (FETS) distingeix totes aquelles companyies asseguradores, corredories d’assegurances i gestors que promouen els valors del segell EthSI, identificats segons el grau en què els compleixen.

Agrupació és una asseguradora que es fa fundar el 1902 i s’ha especialitzat en la protecció de les famílies a partir d’assegurances de salut, dental, mascotes i decessos.

logo-arc¦º
Corredoria que aposta per la gestió integral d’assegurances per a particulars, empreses i organitzacions, incorporant els valors del mutualisme, l’equitat i la transparència en la seva oferta de productes.

Entitat compromesa amb el desenvolupament econòmic i social sostenible, l’economia social, l’ensenyament, els sindicats i els moviments associatius.

Seguros Lagun Aro és una companyia asseguradora que pertany al Grupo Laboral Kutxa i està integrada dins el Grupo Mondragón. Seguros Lagun Aro ofereix i gestiona serveis per a persones, empreses i institucions des dels valors de la proximitat, transparència i compromís.

Mútuacat és una mútua de salut sense ànim de lucre que reverteix tots els beneficis en la millora dels serveis que ofereix als mutualistes i en projectes solidaris a Catalunya.

Mutualitat que treballa per ser una alternativa a l’assegurança tradicional, posant les assegurances al servei de les persones amb l’objectiu d’aconseguir una societat més amable i solidària.

Reale Seguros és una companyia asseguradora de referencia al mercat espanyol on hi és des de 1898. Pertany a Reale Group, on la seva matriu Reale Mutua Assicurazioni, gairebé arriba a dos segles d’història sent la mutualitat asseguradora italiana més gran.

Seryes és una corredoria que neix d’un grup de cooperatives de treball associat per donar servei a les entitats de l’economia social, amb vocació d’aportar una gestió ètica i transparent al mercat assegurador.

Social Partners Corredoria està especialitzada en les assegurances per a les entitats socials. Social Partners, va néixer amb la visió d’esdevenir una corredoria social, recuperant els valors essencials de les relacions humanes com a base de la seva diferenciació.