II Fórum Internacional de les Assegurances Ètiques

El sector assegurador és un actor clau del sistema financer i també el responsable d’uns serveis omnipresents en el dia a dia de ciutadania i de les empreses. Gràcies al seu volum d’inversions i a les persones i els projectes sota la seva cobertura, és un element imprescindible per comprendre la nostra societat. Precisament per aquests motius és necessari avançar en la incorporació de valors ètics i solidaris en les pràctiques del sector.

El II Fòrum Internacional de les Assegurances Ètiques servirà com a punt de trobada i de reflexió col·lectiva on podrem conèixer experiències internacionals que incorporen aquesta mirada ètica al sector assegurador, així com donar visibilitat a aquelles entitats que ja han fet aquesta aposta. Estem organitzant una jornada que reunirà diferents veus destacades de l’àmbit professional per continuar impulsant les Assegurances Ètiques i afrontar els reptes de futur del conjunt del sector.

7 de novembre de 2024
Hub Social (C/Girona, 34, interior)
Barcelona

PROGRAMA

9h-9,15h
Inscripcions

9,15h-9,30h
Benvinguda institucional

9,30h-10h
Conferència inaugural a càrrec de:

 

10h-11h
Taula sobre la inclusió dels valors ètics al món assegurador, a càrrec de xarxes internacionals i locals del sector. A càrrec de: 

 

11 -11.30h.
Pausa-cafè

11,30-12,30h
Taula sobre les inversions èticament orientades al món assegurador. A càrrec de:

 

12,30h-13,30h
Taula sobre els reptes en la creació de productes asseguradors ètics i exemples de bones pràctiques a nivell internacional i local. Amb:

  • Arç Cooperativa. Alfonso B. Bolado – Coordinador Executiu a Arç Cooperativa 
  • CAES (Consorzio Assicurativo Etico Solidale) Italia
  • Seguros Lagun Aro. Javier Gómez – Director Director No Vida i Reassegurança de Seguros Lagun Aro

13,30h

Tancament

13,45h

Dinar

A QUI VA DIRIGIT

Organitza
Entitats col·laboradores
Amb el suport de