Assenur, corredoria acreditada amb el segell EthSI d’assegurances ètiques, s’integra dins del projecte d’Arç Cooperativa

Aquest mes de febrer, la corredoria d’assegurances Assenur, amb seu a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), es fusiona amb Arç Cooperativa.

La corredoria vallesana està certificada amb el segell EthSI de gestió ètica i solidària i està alineada amb les pràctiques de l’Economia Social i Solidària (ESS). Assenur ha format part de la XES i ha publicat anualment el seu Balanç Social. Alhora, ha tingut una política clarament orientada a promoure la responsabilitat ambiental, les finances ètiques, la igualtat i la democràcia.

A través de la professionalitat, unes bones pràctiques i un compromís amb una societat més justa i solidària, Assenur ha viscut un creixement continuat de la seva base de clients des del 2016. Per tal de poder continuar oferint a les persones clientes una atenció basada en la confiança, la transparència i un bon servei d’assistència, les companyes d’Assenur han decidit que la millor fórmula és integrar-se  dins d’Arç Cooperativa, amb una estructura professional més àmplia i una trajectòria consolidada en l’ESS.

Des d’Assenur defensen que la incorporació dins del projecte d’Arç Cooperativa “és la millor manera de mantenir els valors d’honestedat, responsabilitat, confiança i transparència que ens han definit durant aquests anys.” Alhora, la responsable fins ara de la corredoria es mostra tranquil·la: “sabem que els nostres clients estaran en bones mans.” Per la seva banda, des d’Arç Cooperativa garanteix que la fusió no afecta de cap manera les condicions dels contractes d’assegurança de la base de clients d’Assenur. Amb la integració es mantenen els preus, els límits i les cobertures de totes les pòlisses.

Comparteix aquesta noticia a les teves xarxes socials