El segell EthSI certifica la companyia Reale Seguros per primera vegada

El segell EthSI (Ethical and Solidarity Based Insurance) segueix incorporant noves companyies i creixent any a any.

Unsplash Lukasz

El segell d’àmbit europeu EthSI ( Ethical and Solidarity Based Insurance) d’assegurances ètiques i solidàries ha registrat per primera vegada la companyia d’assegurances  Reale Seguros.  D’aquesta manera, Reale Seguros s’incorpora al conjunt d’entitats asseguradores que formen part de les assegurances ètiques i solidàries.

Los assegurances ètiques i solidàries fomenten i s’apliquen els valors de mutualitat, transparència i equitat en el dia a dia de la pròpia companyia i dins el sector assegurador.

Cal destacar que aquest registre ha estat possible gràcies a l’esforç i treball realitzat per part de Reale Seguros en tots els àmbits analitzats pel segell relacionats amb el comportament ètic de l’organització, el foment de la sostenibilitat social, ambiental i la transparència i on l’àmbit de la responsabilitat laboral sobresurt positivament per damunt de la resta.

Paral·lelament, la posada en marxa d’una nova política d’inversions que es va materialitzar l’any 2019, ha estat clau per a l’obtenció  de la certificació EthSI.

D’aquesta manera i amb el registre en el segell EthSI, Reale Seguros fa una aposta decidida en el desenvolupament i consolidació del sector assegurador ètic i solidari a Espanya.

El segell EthSI està promogut per l’Observatori de les Finances Ètiques que coordina l’associació FETS – Finances Ètiques i Solidàries

Comparteix aquesta noticia a les teves xarxes socials