Les assegurances ètiques segueixen creixent

Amb les últimes entitats registrades al segell europeu EthSI, Seguros Lagun Aro i la corredoria Nortlan, es consolida una altra manera d’entendre les assegurances.

Unsplash

Aquest any 2019 el segell EthSI continua registrant noves entitats i ampliant el sector de los assegurances ètiques.  Amb la recent incorporació de la corredoria Nortlan i les renovacions de Mútuacat i Previsora General, actualment hi ha un total de 8 entitats registrades entre mutualitats, corredories i companyies asseguradores.

Segons dades de l’últim Baròmetre de les Finances Ètiques publicat, el volum de primes gestionades pel sector assegurador ètic s’aproxima als 650 milions d’euros, el què representa l’ 1,01% del volum de primes del sector assegurador a Espanya.

A març de 2019, les entitats registrades són Arç Cooperativa, Grupo ACM España (Atlantis – Agrupació), Previsora General, Mútuacat, Nortlan, Seguros Lagun Aro, Seryes i Social Partners. Totes elles estan demostrant el seu compromís amb els valors i principis que certifica el segell europeu EthSI d’assegurances ètiques.

L’ EthSI també certifica productes i aquest març ha validat per primera vegada el producte Mutualcoop, desenvolupat per Previsora General i Arç Cooperativa. En l’àmbit de productes certificats es valoren aspectes com la transparència en les clàusules i la seva gestió,  el foment de la sostenibilitat social a través dels criteris de determinació de las primes i el foment de la sostenibilitat ambiental en assegurances de danys i patrimonials. Actualment existeixen 13 productes certificats.

Comparteix aquesta noticia a les teves xarxes socials