Principis per la sostenibilitat en les assegurances

A la Cimera de Desenvolupament Sostenible Rio+20, celebrada a Rio de Janeiro, es van presentar els Principis per a la Sostenibilitat en Assegurances.

Unsplash Lukasz

Aquesta iniciativa, promoguda i desenvolupada per la Iniciativa Financera del Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (UNEP FI – United Nations Environment Programme Finance Initiative), és pionera en el sector de les assegurances i estableix un marc inicial d’actuació de les empreses asseguradores.

Els principis estableixen una sèrie de possibles accions en referència a aspectes ambientals, socials i de governança (ASG) en relació amb clients, proveïdors, governs i altres grups d’interès relacionats amb les empreses asseguradores, així com la incorporació d’aquestes qüestions ASG als processos de presa de decisions i gestió de l’entitat.

Per la seva part, el segell europeu EthSI, com a instrument de certificació ètica en el sector de les assegurances, té aquests principis com a referència a l’hora d’establir el marc d’anàlisi de les entitats que pretenguin certificar-se.

http://www.unepfi.org/psi/wp-content/uploads/2013/06/PSI-document_Spanish.pdf

Comparteix aquesta noticia a les teves xarxes socials