Renovacions i nova alta al segell EthSI

El segell EthSI d’assegurances ètiques va aprovar la renovació de les entitats registrades i acaba el 2021 amb 10 entitats

 

El mes de desembre es va reunir el Comitè avaluador del segell EthSI on es va valorar positivament la renovació de las següents entitats: les companyies d’assegurances Seguros Lagun Aro, Reale Seguros i el grup Crédit Mutuel Alliance Fédérale responsable d’Atlantis i Agrupació. Tambié es va renovar el registre de les mutualitats de previsió social Mútuacat i Previsora General. En l’àmbit de la mediació, es va renovar a les corredories Arç, Nortlan, Seryes, Social Partners i, per primera vegada, es va aprovar la incorporació d’Assenur.

La nova entitat registrada, Assenur, es una corredoria ubicada a Sant Cugat del Vallès i que ha estat treballant durant el 2021 per acomplir amb els requisits i entrar a formar part de les assegurances ètiques i solidàries.

Actualment hi ha tres corredories més i una mútua en procés de registre i que esperem poder incorporar com entitats registrades durant el 2022.

Aquesta realitat ens mostra com les assegurances ètiques i solidàries van refermant any rere any la seva presencia a la nostra societat i ens permet consolidar les opcions de consum responsable en l’àmbit de les finances ètiques.

Comparteix aquesta noticia a les teves xarxes socials